Tavşanlı Myo’da Net Koza Yazılım Hizmetleri Ltd. Şti. Destek ve Pazarlama Müdürü Murat Bilgin Eğitim Verdi.

Tavşanlı MYO’da Net Koza Yazılım Hizmetleri LTD. ŞTİ. Destek ve Pazarlama Müdürü Murat Bilgin eğitim verdi. Eğitime, Dış Ticaret Bölümü öğrencileri, Lojistik Bölümü öğrencileri ile Muhasebe Bölümü öğrencileri ve Tavşanlı MYO akademik personeli yoğun ilgi gösterdiler. Ayrıca bu Eğitimin düzenlemesinde Lojistik Bölüm Başkanı Öğr. Grv. Yavuz Selim Düğer, Muhasebe  Bölüm Başkanı Öğr. Grv. Hülya Gençer Çağlar ve Dış Ticaret Bölüm Başkanı  Öğr. Grv. Sibel Manisalı çok destek verdiler.

Seminer öncesi, Dış Ticaret Programı Bölüm Başkanı ve bu dersi yürüten Öğr. Grv. Sibel Manisalı, Eğitimin amacının ne olduğu, öğrencilere sağlayacağı faydalar ve KOZA Yazılım Belgesi hakkında kısa bir konuşma yaptıktan sonra sözü Murat Bilgin’e bıraktı.

Net Koza Yazılım Hizmetleri LTD. ŞTİ. Destek ve Pazarlama Müdürü Murat Bilgin konuşmasında, öncelikle “Dış Ticaret” sektöründeki yerleri, yaptıkları hizmetler ve kullanıcı firmalar hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Amaçlarını, kaç firmayla çalıştıklarını, firmalara nasıl yardımcı olduklarını ifade etti. Dış ticarette en önemli belgelerden birisi olan Gümrük Beyannamesi’nin nasıl doldurulması gerektiğini ve ne işe yaradığını görsel olarak açıkladı. Öğrencilerin soru ve cevap şeklinde programı kavramalarına büyük destek sağladı.

Konuşma sonunda Tavşanlı MYO Lojistik 2. Sınıf, Dış Ticaret 2. Sınıf, Muhasebe 2. Sınıf öğrencilerine  “Koza Dış Ticaret Yönetim Sistemi Katılım Belgeleri”  verildi. Lojistik Programı 2. Sınıf Öğrencilerinin belgeleri Lojistik Bölümü Başkanı Öğr. Grv. Yavuz Selim Düğer tarafından, Muhasebe Programı 2. Sınıf Öğrencilerinin belgeleri Muhasebe Bölümü Başkanı Öğr. Grv. Hülya Gençer Çağlar, Dış Ticaret 2. Sınıf Öğrencilerinin belgeleri ise Net Koza Yazılım Hizmetleri LTD. ŞTİ. Destek ve Pazarlama Müdürü Murat Bilgin tarafından dağıtıldı.

Belge dağıtımından sonra, Net Koza Yazılım Hizmetleri LTD. ŞTİ. Destek ve Pazarlama Tavşanlı Müdürü Murat Bilgin’e hediyesi Tavşanlı MYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. M.Akif KUNT tarafından takdim edildi. Ardından ise öğrencilerle birlikte fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, Pazartesi