Gemlik Gemport Limanı ve Nursan Kablo Teknik Gezisi

Tavşanlı MYO Lojistik 2. Sınıf (NÖ-İÖ) öğrencilerinin katıldığı Gemlik Liman Bölgesi’nde yer alan Gemport Limanı’na ve Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Nursan Kablo Donanımları A.Ş.’ye teknik gezi düzenlendi. Düzenlenen teknik gezilere Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. M. Akif KUNT,  Öğr. Grv. Beyza KALE KURHAN, Öğr. Grv. Harika ÖZKAN, Memur Mustafa TOKGÖZ ve 58 öğrenci katıldı. Gemport’ a düzenlenen etkinlikte Lojistik programı öğrencileri liman sahası, yükleme – boşaltma faaliyetleri, konteyner hizmetleri, limanlardaki teknolojik uygulamalar, ihracat ve ithalat konuları hakkında bilgi edindi.

Nursan Kablo Donanımları A.Ş’ ye düzenlenen teknik gezide öğrenciler fabrika üretim sahası, sevkiyat, tedarik ve lojistik faaliyetleri, kalite kontrol noktaları hakkında bilgi edindi.

Lojistik Bölümü Öğrencileri Ada Mesireliğinde!

24.05.2016 tarihinde Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Lojistik bölümü öğrencilerine yönelik Tavşanlı Ada mesireliğinde piknik düzenlendi. Pikniğe Öğr. Grv. Yavuz Selim DÜGER, Öğr. Grv. Beyza KALE KURHAN ve Lojistik Bölümü 2. sınıf öğrencileri katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2016, Pazartesi