Başarılı Projeler Tavşanlı Belediyesi’nce Ödüllendirildi

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü, Harita Kadastro Programı tarafından “3 Boyutta Tavşanlı” ismiyle düzenlenen, Coğrafi Bilgi Sistemleri ve 3B Modelleme alanlarında “Mezarlık Bilgi Sistemi Oluşturulmasında Tavşanlı Örneği”, “Tavşanlı Otogar Binası 3B Modeli ve Animasyonu ile Tavşanlı Ulu Camii 3B Modeli ve Animasyonu” projeleri ile dereceye giren öğrencilerimiz Necati ÖNDER, Ali PEKKARA, Haydar TÜRER, Serdar KILINÇ, Pınar SEMEN, Cevdet AKTAN ve Burak AKCAN başarılı çalışmalarından ötürü Tavşanlı Belediyesi tarafından 500’ er TL para ödülü ile ödüllendirildi.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü, Harita Kadastro Programı Bölümü Başkanı Öğr. Gör Emre GEDİK, Harita Kadastro Programı Sorumlusu ve Proje Danışmanı Öğr. Gör. Ahmet USLU ve dereceye giren öğrenciler Tavşanlı Belediye Başkanı Sayın Mustafa GÜLER’e teşekkür ziyaretinde bulundular. Belediye başkanı Mustafa GÜLER: “Bu tür çalışmalar kentimiz kültürünün ve kültür varlıklarının tanıtılmasında, korunmasında önemli rol oynamaktadır, bu tarz çalışmaların ileriki zamanlarda da yapılması Tavşanlımızın tanıtımına katkı sağlayacaktır” dedi.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Başkanı Öğr. Gör Emre GEDİK ve Harita Kadastro Programı Sorumlusu ve Proje Danışmanı Öğr. Gör. Ahmet USLU “Tavşanlı Belediyesi’nin projelere yaklaşımı ve desteği bizleri mutlu etti, mezun olup çalışma hayatına atılacak olan öğrencilerimizin ödüllendirilmesi onlara öz güven kazandırdı, gelecek yıllarda da bu tarz projelerin devamı anlamında öğrenim gören öğrencilerimiz için motive edici oldu' dediler.

Yapılan ziyaret, Tavşanlı Belediye Başkanı Sayın Mustafa GÜLER’ e plaket takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2016, Pazartesi