Okulumuzda Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümüne Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimize Yönelik ‘Tanışma Çayı ve Oryantasyon’ Programı Düzenlenmiştir.

Okulumuzda Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümüne Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize yönelik ‘tanışma çayı ve oryantasyon’ programı düzenlenmiştir.

Kazanan öğrencilerimizin üniversitemize ve bölümümüze daha kısa sürede alışmalarını kolaylaştırmak ve eski  öğrenciler arasında arkadaşlık ortamını sağlamak için Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü tarafından oryantasyon programı düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Tavşanlı MYO Akademik kadro ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 1. ve 2. Sınıf öğrencileri katılmışlardır.

Etkinlikte Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 1.sınıf öğrencilerine yönelik bilgilendirme sunumu yapıldı. Eğitimin sonunda öğrenci arkadaşlara yönelik İnci Pastanesi sponsorluğun da çeşitli ikramlar da bulunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2016, Cuma