Evlilik Öncesi Eğitim - Hayat Arkadaşımı Nasıl Seçerim

Okulumuz konferans salonunda 04 Mayıs 2017 Perşembe günü saat 14.30'da Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Müdire Havva CEYLAN ve Sosyolog Seçil SARGIN YAMAN'ın katılımlarıyla "Evlilik Öncesi Eğitim - Hayat Arkadaşımı Nasıl Seçerim" konulu seminer düzenlenmiştir.

Seminerde ailenin, toplumun temel yapı taşı olduğu; güçlü toplum için güçlü ve sağlıklı aile yapısının oluşturulması gerektiği üzerinde durulmuştur. Mutlu bir aile ortamı için ideal eş seçiminde dikkat edilmesi gerekenler, evliliğin altın kuralları, aile içi iletişim, evlilikte hak ve yükümlülükler, çocukların eğitimi gibi konularda öğrenciler bilinçlendirilmiştir ve öğrencilere seminerin sonunda "Ailece Evlilik Okulu Cep Kitapçığı" dağıtılmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2017, Pazartesi