Tavşanlı Meslek Yüksekokulu ve Tavşanlı‘daki Meslek Liseleri Arasında İşbirliği Gelişiyor

Meslek Yüksekokulumuz ile Tavşanlı’da bulunan Meslek Liseleri arasında işbirliğini artırmak adına Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Ahmet ÇELİK ve İdari personelimizden İmdat KARADAYI Meslek Liselerini ziyaret etmişlerdir.

Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tavşanlı İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Tavşanlı Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaret edilmiş, okulumuz hakkında bilgi verilmiş ve yapılabilecek işbirlikleri konusunda görüşülmüştür.

Son Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, Çarşamba