Dijital İşletmeler ve Dijital İşletmelerde Yönetim Konulu Konferans

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu konferans salonunda 06.12.2019 cuma günü saat 15.00'da Kütahya Gürallar Eski Ceo'su Dr.Ahmet GÜVEN, "Dijital İşletmeler" konulu; Kütahya Hava Radar Mevzi Komutanlığında görevli (Astsubay) Dr.Dursun BOZ "Dijital İşletmelerde Yönetim" konulu konferansları vermişlerdir.

Konferansa DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Cengiz DURAN, DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Md.Yrd. Öğr.Grv.Mehmet ÖZKAYA, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut EFE, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Sekreteri Ali AYAZ, Emet Eti Bor Maden İşletmesi Md.Yrd. (Teknik Müdürü) Doç.Dr.Mehmet SAVAŞ, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu bölüm başkanları, hocaları ve öğrencileri yoğun bir şekilde katılmışlardır.

Konferansın başlangıcında DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr.Grv.Hülya GENÇER ÇAĞLAR okul adına misafirlere hoşgeldiniz diyerek konferans konuşmacılarını dinleyicilere kısaca tanıtmış ve mikrofonu konuşmacılara bırakmıştır.

Konuşmacılar günümüz insanlarının dijital dünyaya bakış açısı, geçmişten günümüze dünyadaki hızlı gelişmeler, dijital alanda açılan ve ileride açılacak yeni işler ve dijital dünya çalışanları ve yeni oluşacak mesleklerden, mesleki liderlerden bahsederek öğrencilerin kendilerini sürekli geliştirmeleri gerektiğini, hızla değişen ve gelişen, globalleşen dünyaya kendilerini adapte edebilmek için daha çok çalışmaları gerektiğinden bahsetmişlerdir. Ayrıca öğrencilere dijital işletmelerin yöneticileri ve yönetim tarzlarından bahsedilerek öğrencilerin dijital dünyaya, işletmelerine, çalışanlarına ve yönetimine yeni bir bakış açısı kazandırmışlardır.

Konferansın sonunda Dpü Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Cengiz DURAN, Dr. Ahmet GÜVEN'e; Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut EFE, Dr.Dursun BOZ'A birer teşekkür belgesi takdim etmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2019, Salı