Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.ş. Tarafından Hibe Toyota Otomobil

Sakarya’da üretimini sürdüren Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. tarafından, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü bünyesinde yer alan Otomotiv Teknolojisi programı ve yeni açılan Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi programlarına eğitim amaçlı olarak kullanılmak üzere hibe Toyota Otomobil verilmiştir.

Bu konuda, 24 Şubat 2020 Pazartesi günü saat 11.00’de Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda bir tören gerçekleştirilmiştir. Törene, Okul Müdürü Doç. Dr. Cengiz DURAN, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet ÖZKAYA, Öğr. Gör. Deniz KAPTAN, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi M. Akif KUNT, Dr. Öğr. Üyesi Haluk GÜNEŞ, Yüksekokul Sekreteri Ali AYAZ ve Otomotiv Teknolojisi programı öğrencileri katılmıştır.

Okul Müdürü Doç. Dr. Cengiz DURAN, yaptığı konuşmada, söz konusu otomobilin Okulumuza kazandırılması yönündeki katkılarından dolayı Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi M. Akif KUNT ve Dr. Öğr. Üyesi Haluk GÜNEŞ’e teşekkür etmiştir. Bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi M. Akif KUNT’ta konu ile ilgili olarak Doç. Dr. Cengiz DURAN’a teşekkür ederek bölümlerinde yer alan programların ders uygulamaları konusunda çok önemli bir eğitim aracına sahip olduklarını ve önümüzdeki eğitim öğretim yıllarında çok daha nitelikli teknik eleman yetiştireceklerini ifade etmiştir.

Törende, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi M. Akif KUNT’a Okul Müdürü Doç. Dr. Cengiz DURAN tarafından;  Dr. Öğr. Üyesi Haluk GÜNEŞ’e ise Öğr. Gör. Mehmet ÖZKAYA tarafından Teşekkür Belgesi verilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2020, Pazartesi